Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

TAMPERE keskusta 1-2h+kk/k+p 1.8. alkaen luotettavalle naishenkilölle


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Jenni Arola, 01. Kesäkuuta 2017. :

Heippa!

Kävi niin, että vuokranantajani ilmoitti tarvitsevansa nykyisen asumukseni omaan käyttöönsä joten minulla on heinäkuun loppuun asti aikaa etsiä uusi koti itselleni. Kämppikseni muuttaessa poikaystävänsä kanssa yhteen ja jo pari kämppäkaveria läpi käyneenä yksin elämisen auvo ja rauhallisuus on jälleen alkanut kuulostamaan hyvältä korvissani.

Etsinnässäni on siis 1.8. lähtien 1-2 h ja k/kk kokonaisuus Tampereen keskustan alueelta (Amuri, Pyynikki, Finlayson, Nalkala, Jussinkylä, Kyttälä, Tammela, Tulli). Toiveissani on minimissään 30m, hyvä pohjaratkaisu ja vuokrakattona toiminee 550e/kk. Voin toki maksaa 600e/kk astikin jos siihen summaan saadaan mahtumaan jo netti/sähkö ja vesi. Pesukoneliitäntä olisi myöskin hyvä olla olemassa. Haaveissani on kesäparatiisi kaupungin keskellä joten tilava parveke olisi suuren suuri plussa, mutta pärjään kyllä ilmankin jos asunto on muuten valoisa ja viehättävä.

Teen vakituisesti osa-aikaisena siivoushommia keskustassa ja työstän samalla peligrafiikan näyttötyötäni syksyllä pidettävää tutkintotilaisuutta varten. Mukanani ei muuta viherkasveja kummempia otuksia ja tupakointiakin harrastan vain yhden käden sormilla laskettavan määrän kuukaudessa. Yleensä vain viihteellä ollesani tai vain sille pyhitetyillä paikoilla. Parveke ja asunto tulevat siis säilymään savuttomina nyt ja jatkossakin.

Kimppakämppäydestäni johtuen ja nykyisen asumukseni vuokravakuuden ollessa vain 1kk luokkaa voin maksaa tulevan asumukseni 1kk vuokraa vastaavan summan vakuuden. Jos tämä aiheuttaa epäluottamusta voin tarvittaessa ohjata esimerkiksi asumistuen tulemaan suoraan vuokranantajan tilille. Luottotietoni ovat kuitenkin kunnossa ja jo lähemmäs 10 vuotta vuokralaisena ollessani ovat asumisen pelisäännöt tulleet tutuiksi. Nykyinen vuokranantajani antaa mielellään suosituksensa kelpoisuudestani uudeksi asukkaaksesi jos kiinnostuit. :)

Mutta hei! Laita ihmeessä sähköpostia tulemaan kera kuvien ja pienen infon asunnostasi niin sovitaan näyttö ja jutellaan enemmän! :)

Ystävällisin terveisin
Jenni Arola
arola.jenni@gmail.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.