Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

TRE keskusta yksiö/kaksio 1.8. alkaen


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Jenni Arola, 14. Kesäkuuta 2017. :

Hei! Nykyinen vuokrasopimukseni päättyy heinäkuun loppuun mennessä vuokranantajani ilmoitettuaan tarvitsevansa nykyisen asumukseni itsellensä, joten etsinnässä on YKSIÖ/PIENI KAKSIO keskustan alueelta elokuusta alkaen. (Amuri, Pyynikki, Keskusta, Tammela, Etu-Kaleva- akselilta) Tärkeintä olisi, että asunto sijaitsisi max 2km työkohteestani Hämeenkatu 5:stä, jotta voisin jatkossakin kulkea työmatkani kävellen. (Tällä hetkellä asun aivan keskustassa)

Ihanteellisin asunto omaisi 30m ylöspäin, ja se suorastaan kylpisi valossa. Se omaisi myös erillisen kk/k, ehkä hieman erikoisemman, mutta toimivan pohjaratkaisun, sekä pesukoneliitännän. Elättelen toiveita hitaista aamuista kahvin kera parvekkeelle rakennetusta kesäparatiisista ja jos asunnosta sellainen löytyisi niin suunnilleen pyörtyisin onnesta. <3 Myös jokin ihana lähikahvila tai kesäinen puisto ajaisi varmastikin saman asian :) Vuokrakipuraja menee siinä 550e/kk paikkeilla. Pientä joustoa on, mutta toivoisin, että veden, netin ja sähkön lisä tähän summaan ei ylittäisi 600e/kk.

Asun tällä hetkellä kimppakämpässä missä minulla on kiinni vain 1kk vuokratakuu (385e) ja näillä tämän hetkisillä työtunneilla uunituoreessa työpaikassani en valitettavasti ehdi tienata sen suurempaa summaa säästöön näin lyhyellä varoitusajalla. Luottotiedot kyllä löytyy, viherkasveja kummallisempia otuksia ei, ja nykyinen vuokranantajani suosittelee minua kyllä mielellänsä, joten tämä ei toivottavasti ole ongelma :) Vuokralla on tullut asuttua jo 10 vuotta, joten pelisäännöt ja hyvät käytöstavat ovat tulleet tutuiksi siinä ajassa. :)


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.