Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HELSINKI etsimme 3-5h+k asuntoa 1.9 alk


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Emma K., 03. Heinäkuuta 2017. :

Heippa!
Olemme kolme (mahdollisesti neljäs etsinnässä!) noin 3-kymppistä työssäkäyvää naishenkilöä ja etsimme yhteisasuttavaksi sopivaa kotia kantakaupungista ja lähialueilta. Esim. Töölö, Ullanlinna, Punavuori, Kruununhaka, Vallila, Alppila, Kumpula, Kallio yms.

Kaikilla on luottotiedot kunnossa ja suosittelijat löytyy edellisistä vuokranantajista. Etsimme piktäaikaista kotia. Asunnon kunnoksi riittää hyvin tyydyttävä, sillä pidämme vanhojen rakennusten tunnelmasta. Mieluummin 100-vuotta vanha kuin uutuutaan kiiltelevä.

Toivomme vuokran olevan max 2000 ja että lemmikit ovat sallittuja, sillä yhdellä meistä on pieni sisäsiisti ja hiljainen koira. Voimme tarjota yhden kuukauden vuokratakuun ja yksi meistä voi ryhtyä päävuokralaiseksi vuokranantajan niin halutessa.

Muuttaa voimme 1.9.2017. Ota yhteyttä emmakeiu@gmail.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.