Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Etsitään yksiötä Kalliosta


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Ismo, 04. Heinäkuuta 2017. :

Hei,

olen 25-vuotias työssäkäyvä helsinkiläismies. Etsin pitkäaikaista asuntoa kantakaupungista ja olisin heti valmis muuttamaan! Vuokrakattoni on 700e/kk.

Vuokralaisena olen luotettava ja rauhallinen. Luottotietoni ovat kunnossa ja vuokranmaksu sujuu minulta aina ajallaan. En tupakoi, eikä minulla ole lemmikkejä.

Asunnossa arvostan varsinkin sijaintia sekä hyviä kulkuyhteyksiä ja etenkin Kallion seutu olisi minulle töiden sekä harrastuksien kannalta upeaa asuinaluetta! Toimin vakituisessa työsuhteessa vanhempana tukihenkilönä IT-alan teknisessä tuessa Pasilassa. Lisäksi teen vapaa-ajalla musiikintuotantotöitä Vallilassa sijaitsevalla studiolla. Vapaalla ollessani harrastan myös liikuntaa ja pidän ruoanlaitosta. Koti on minulle ensisijaisesti paikka rauhoittumista varten.

Soita tai laita viestiä, niin kerron itsestäni ja tilanteestani mielelläni lisää!

Ystävällisin terveisin
Ismo Muusavi
040 937 0494


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.