Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

TAMPERE 1h+k, max.550e/kk


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Jemina M., 18. Heinäkuuta 2017. :

Hei sinä asunnon vuokraaja! :) Etsitkö vuokralaista tyhjään asuntoosi?

Etsin vuokra-asuntoa Tampereelta mahdollisesti heti 1.8 alkaen (tai 1.9 jos elokuussa ei löydy), mahdollisimman läheltä yliopistoa, sillä aloitan opintoni siellä nyt syksyllä. Sijainti ei kuitenkaan ole kiveen hakattu ja kauempaakin yliopistosta käy, jos muuta ei ole. Noin 30 minuutin matka yliopistolle/keskustaan olisi maksimi. Etsin asuntoa, jossa voisin asua ainakin ensimmäisen opiskeluvuoteni. Asunnon tulisi olla noin 20-35m2 ja maksimissaan 550e/kk. Talossa pitäisi olla pesutupa, muita toiveita tai vaatimuksia ei ole.

Miksi sinun pitäisi vuokrata asuntosi juuri minulle?
No, olen tietysti luotettava vuokralainen, sillä maksan kaikki laskuni aina ajallaan. Olen savuton, en juo, enkä järjestä juhlia. Mukanani ei (valitettavasti) muuta lemmikkejä, joten lemmikitön vuokra-asunto käy erinomaisesti. Olen rauhallinen ihminen, jota kiinnostaa kirjallisuus, kirjoittaminen, kielet ja kulttuurit. Nautin yksinolosta, kirjoittamisesta, piirtämisestä ja musiikista.

Otathan yhteyttä, jos sinulla on vuokrattavana sopiva asunto! Tulen mielelläni katsomaan sitä ja keskustelemaan lisää :)
Yhteydenotot s.postilla: michelssonjemina@gmail.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.