Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Helsinki, halutaan vuokrata huone/asunto väh. 11.9-28.10


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Auli, 08. Elokuuta 2017. :

HELP!

Joudun putkiremppaa evakkoon ja pitäisi keksiä jonkinmoinen asumisratkaisu Helsingistä siksi aikaa. Tämä olisi vähintään 11.9-27.10 tai syys-lokakuuksi. Olen avoin kaikenmoisille ehdotuksille, mutta kimppa-asuminen omassa, kalustetussa huoneessa mutta hyvien tyyppien kanssa olisi tässä kohtaa minulle ykkösvaihtoehto. Olen kiva, luotettava ja rehellinen vuokralainen, kämppiksenä suorastaan huippu ja huomioonottava Ikää on mittarissa kohta 35v ja käyn arkisin päivätöissä. Lemmikkejä ei ole, mutta kiva jos sinulla on En myöskään polta.

Joudun sitten koirankoppiin tai telttaan tai pääsen penthouseen Eiraan on vuokrakipurajani 650eur/kk tarjotusta asumisratkaisusta riippuen. Luottotietoni ovat kunnossa ja maksan aina varmasti vuokrani. Toiveissa olisi sijainti jossain kantakaupungissa, esim. Kallio, Vallila, Alppila, Alppiharju, Käpylä ym. Sijainti ei kuitenkaan ole kaikki kaikessa kunhan se sijaitsee Helsingissä ja hyvien yhteyksien päässä. Asunnosta tulisi löytyä pesukone tai vaihtoehtoisesti taloyhtiöstä pesutupa. Otathan pikaisesti yhteyttä niin sovitaan näytöstä.

Terkuin, Auli


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.