Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Turku keskustasta etsitään yksiötä/ kaksiota naishenkilölle


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Elina Lindqvist, 11. Elokuuta 2017. :

Hei! Olen 30- vuotias nainen Helsingistä. Olen aloittamassa opinnot Turussa nyt syksyllä. Minulla on vakituinen työ, josta olen jäämässä opintovapaalle. Opiskelen sosiaali- ja terveysalan ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon ja opintoni kestävät 2 vuotta. Näillä näkymin olisi myös tarkoitus hakea töitä Turusta opiskelujen jälkeen. Minulla on Helsingissä oma asunto, jonka vuokraan eteenpäin opiskelujeni ajaksi. Taloudellinen tilanteeni on hyvä opintojenikin ajan. Minulla ei ole lemmikkieläimiä, ja en tupakoi.

Minulla olisi toiveena saada asunto keskustan alueelta tai lähettyviltä. Yksiö tai kaksio ja vuokra voisi olla enintään 630¤/kk + vesi ja sähkö. Voin ottaa asunnon vastaan 1.9. alkaen, tarvittaessa aikaisemminkin. Olen valmis maksamaan 2 kk: n vuokran suuruisen takuuvuokran.

Ystävällisin terveisin:
Elina Lindqvist


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.