Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HELSINKI, eteläinen / keskinen, huone / yksiö


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Katri Lehtinen, 17. Elokuuta 2017. :

Hei!

Olen vastavalmistunut VTM muuttamassa Turusta Helsinkiin töiden vuoksi. Etsin joko huonetta kimppakämpästä tai pientä yksiötä eteläisestä tai keskisestä (00500, 00530, 00550 -alueilta) Helsingistä ajalle 01.10. - 31.01.2018. Ajankohta on kuitenkin neuvoteltavissa ja pystyn joustamaan molempiin suuntiin :) Huoneen vuokra saisi mieluusti olla max. 500e, yksiöstä olen valmis maksamaan enemmänkin.

Olen asunut kimppakämpissä Barcelonassa, Genevessä ja nyt viimeisimpänä Turussa eli yhteiselo on minulle tuttua :) Kämppisasumista ajatellen arvostan siistiä ja viihtyisää kotia sekä rentoa yhteismeininkiä muiden tilan ja rauhan kunnioittamista unohtamatta. Kimppakämpät joissa ei yhdessä huolehdita yhteisten tilojen siisteydestä, tiskit jätetään keittiöön haisemaan tai sotkut lojumaan ympäriinsä eivät ole minua varten.

Luottotietoni ovat kunnossa eikä minulla ole lemmikkejä. Mikäli sinulla on tiedossa kuvaukseeni sopiva koti niin otathan yhteyttä!


Ystävällisin terveisin,
Katri Lehtinen


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.