Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Myyrmäki, lyhyt- tai pitkäaikaiseen asumiseen hyvä huone


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt sp, 01. Lokakuuta 2017. :

Tarvitsetko rauhallista asumispaikkaa, jonka lähellä on runsaat palvelut, vihreät ulkoilualueet ja sujuvat liikenneyhteydet?

Olen keski-ikäinen naishenkilö ja asun tilavassa (90m2) kerrostalohuoneistossa, jossa on vapaana valoisa ja kalustettu huone. Käytettävissä on myös kylpyhuone ja keittiö. Tarjolla on myös paljon omaa rauhaa, sillä vaikka asun itse asunnossa, olen paikalla vain noin 2-3 päivänä viikossa.
Huone sopii lyhyeen tai pitkään majoittumiseen ja esim. sellaiselle joka tarvitsee esim. työn takia asuntoa vain osan viikosta.

Myyrmäessä on hyvät palvelut mm Myyrmannin kauppakeskus, kirjasto, lääkäripalvelut ja useita kuntoilu- ja liikuntapaikkoja.

Sujuvat liikenneyhteydet eripuolille pääkaupunkiseutua, esim junalla Helsingin keskustaan matka kestää 17 minuuttia. Juna-asemalle ja palveluihin on noin viiden minuutin kävelymatka.

Vuokra on 385eur, vuokra sovitellaan asumisajan mukaan. Vuokraan sisältyy vesimaksu, sähkö ja nettiyhteys.

Jos asunto kiinnostaa, kysy tarvittaessa lisää ja kerro samalla jotain itsestäsi ja asumistarpeestasi.
splunden@gmail.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.