Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Pariskunta hakee +50m2 asuntoa etelä-Helsingistä


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Eetu Karppanen, 12. Marraskuuta 2017. :

Vuokranantajamme myi nykyisen, enemmän kuin miellyttävän, kotimme ja nyt on hakusessa uusi asunto vanhojen kortteleiden jykevyydestä ja kaupunkimiljööstä nauttien.

Ollaan siis pariskunta, joka etsii kaupunkiasuntoa eteläisestä Helsingistä. Toinen meistä työskentelee markkinoinnin parissa ja toinen kosmetiikkamyyjänä. Matkassamme tulee strategisilta miltoiltaan 8kg painava ja 8-vuotias ranskanbulldoggi Dina, joka on sisäsiisti ja muutenkin siivo.

Käytännön rajaukset asunnon sijainnille on Taka-Töölö - Kamppi - Punavuori - Ullanlinna - Katajanokka - Kruununhaka-akselin sisäpuolella. Neliöiden osalta tarpeissa vähintään 50m2 ja vuokran osalta katto 1650. Mukavuudenhaluisina kylpyhuoneesta tulisi löytyä liitäntä pesukoneella ja keittiöstä astianpesukone. Nykyisessä asunnossa on ollut vaatehuone, korkeat huoneet ja leveät ikkunalaudat, joten toiveissa olisi myös että tulevasta kodista löytyisi joitakin edellämainituista.

Luottotiedot, savuttomuus, laaja kotivakuutus, vuokravakuudet ja muut vuokrasuhteeseen vaadittavat perusperiaatteet tietenkin kunnossa. Toiveissamme on löytää oikeasti meille istuva pitkäaikainen koti, joten emme etsi uutta (onneksi) kiireellä. Käytännössä kuitenkin nykyisen vuokrasopimuksen irtisanomisaika 1 kuukauden ja uuden asunnon pitää olla löydettynä ennen huhtikuuta 2018.

Löytyisikö sinulta tiedostasi jotakin näihin soveltuvaa? Jos kyllä, voit olla yhteydessä Eetuun puhelimitse 0400342155 tai sähköpostilla eetu@siirappia.fi.


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.