Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

YKSIÖ tms. Länsi-Tampereelta/Ylöjärveltä/Nokialta


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Jonne, 21. Joulukuuta 2017. :

Etsin yksiötä, kaksiota tai vaikkapa edullista "mummonmökkiä" Tampereelta tai Nokialta 1. helmikuuta alkaen. Ensisijaisesti etsin asuntoa max. 3km päässä Onkinimestä ja Pispalan suunnalta, mutta huomioin muutkin sijainnit asunnon ja vuokran mukaan.
Olen +40-vuotias mies ja teen taiteen maisteriopintoja Helsingissä viimeistä lukukautta keväällä 2018. Haluan elää ja työskennellä jatkossa Tampereella ja siksi olen muuttamassa jo nyt. Tällä hetkellä kustannan elämiseni opiskelutuilla ja osa-aikatyöllä. Raha-asioissani vuokran maksamisella on aina etusija. Olen yhteistyökykyinen ja sosiaalinen ihminen, sekä vastuullinen vuokralainen joka osaa pitää paikat kunnossa ja myöskin tarpeen vaatiessa korjailla niitä. Taiteen tekemiseen käytän enimmäkseen muualla olevaa työhuonetta. Luottotietoni ovat kunnossa, minulla ei ole lemmikkejä, enkä tupakoi sisällä.
Etsin ensisijaisesti puutaloa, jossa on puulämmitys, sillä pidän tietyistä vähän vanhanaikaisistakin perusasioista. Asetan viihtyisyyden ja aitouden luksuksen edelle. Kaipaan asuntoa jossa tilaa olisi yli 25 neliötä. Vuokran soisin olevan tuloihini nähden mahdollisimman kohtuullinen ei juuri yli 500 euroa/kk.
Jotta pystyisin muuttamaan 1.helmikuuta, minun tulisi irtisanoa nykynen asuntoni joulukuun puolella. Toivonkin siis yhteydenottoja jo joulukuun aikana.
Parhaiten minjut saa kiinni puhelimitse: 044 242 0104


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.