Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

TAMPERE yksiö hakusessa siistille opiskelijalle


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Viivi Järvinen, 22. Helmikuuta 2018. :

Moro! Olen Viivi, 20-vuotias työssäkäyvä Tampereen yliopiston puheviestinnän opiskelija.

Avoeron myötä uusi koti olisi hakusessa pian, mieluiten maaliskuun lopulla tai huhtikuun alussa edellisen vuokrasopimuksen ollessa voimassa maaliskuun ajan. Työ- ja opiskelupaikkani sijaitsevat miltei rinta rinnan, joten keskusta, mieluiten Tammela, Kaleva, Järvensivu, ym. olisivat minulle mielekkäitä sijainteja. Tuloni ovat vakaalla pohjalla ja vanhempani toimivat tarvittaessa vuokratakaajinani.

Etsin kuitenkin opiskelijabudjetille ystävällistä, vähintään 25m² asuntoa (pohjaratkaisusta riippuen), ja ideaali vuokra liikkuisi n. 450-560 euron paikkeilla.

Vuokralaisena olen onnistunut antamaan itsestäni säntillisen, luotettavan ja pidetyn kuvan, eikä vuokran tai laskujen maksamisessa ole ollut ongelmia. En polta eikä minulla ole lemmikkejä. Edellinen vuokranantajani on lupautunut suosittelemaan minua ilomielin.


Odotan yhteydenottoanne innolla ja tulen mielelläni esittäytymään paikanpäälle.

Viivi Järvinen
0458663712
viivi.jarvinen5@hotmail.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.