Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

TAMPERE, PISPALA Kalustettu kodikas 1h+keittiö 1.5.-31.10.18/ 31.1.19


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Carita Ylikippari, 05. Huhtikuuta 2018. :


Vuokraan 1.5 alkaen puutalokotini Pispalasta (34 m2, 1h+erillinen tilava keittiö+oma sisäänkäynti). Määräaikainen vuokrasuhde lokakuun loppuun saakka. On hyvin todennäköistä, että vuokrasuhde voisi jatkua tammikuulle 2019.

Vuokrataan kalustettuna ja asuntoon jää jonkunverran irtaimistoa(sänky, työpöytä, ruokapöytä, astioita jne.). Asuntoon on mahdollista saada mahtumaan jokunen kaluste em. pieni sohva.

Tämä koti on ihana! Ennenkaikkea hyväkuntoinen ja erittäin valoisa neljällä ikkunalla. Kylpyhuone on juuri uusittu. Asunnon mukavuutta lisäävät tilava keittiö ja pyykinpesukone. Kiinteistöstä löytyy pihalta parkkipaikka sekä mahdollisuus maksulliseen saunavuoroon. Pispalan valtatieltä pääsee kätevästi kaupunkiin bussilla 12 min ja Pispalan ranta on ihan kävelymatkan päässä.

Vuokra on 590 euroa/kk + vesi 18/ hlö. Ei erillisiä lämmityskuluja, lämmitys sisältyy vuokraan. Takuuvuokra on 1 kk vuokra. Harmillisesti ei lemmikkieläimiä ja luonnollisesti ei tupakointia. Vuokrauksesta tehdään erillinen määräaikainen sopimus ja vuokralainen hankkii oman sähkösopimuksen. Vuokralaisen tulee esittää todistus sovitun mukaisesta kotivakuutuksesta (ja sen jatkumisesta tarvittaessa), sekä todistus luottotiedoista ennen vuokrasopimuksen allekirjoitusta.

Kuvia: https://asunnot.oikotie.fi/vuokrattavat-asunnot/tampere/14592504


Carita Ylikippari
satucarita@gmail.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.