Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

TAMPERE 36v kulttuurialalla työsk. nainen etsii 1-2h+k Kaleva/Petsamo, max 600e/kk


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Henriikka, 16. Huhtikuuta 2018. :

Hei!

Etsin mukavaa, rauhallista ja luonnonläheistä kerrostalo- tai puutaloasuntoa Kalevasta tai Petsamosta.

Olen 36-vuotias kuvataiteilija ja museo-opas. Olen rauhallinen, sosiaalinen, mukava ja kaikin puolin tolkullinen ihminen. Elämäntapoihini kuuluu jooga, meditaatio, lukeminen, ulkoileminen ja ajanvietto ystävien kanssa. Minulla on luottotiedot kunnossa ja ne voi tarkistaa. Toivoisin löytäväni asunnon jossa voisin asua pidempäänkin. Pidän yksityisyydestä mutta myös yhteisöllisestä ja mukavasta hengestä naapurien kesken. Toivoisin että asunnossa olisi parveke ja/tai talossa piha-alue.

Etsin uutta asuntoa koska nykyisessä kotitalossani alkaa kohtapuoleen pitkään kestävä hissi- ja ullakkoremontti. Toivoisin löytäväni uuden mukavan asunnon tämän kevään tai kesän aikana.

Olen remonttitaitoinen ja teen mielelläni pintaremonttia, ja voin myös auttaa pihatöissä tms. jos on tarvetta. Vuokran maksimi on 600e/kk.

henriikka.maria@gmail.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.