Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

TAMPERE kesäksi tarjolla erinomainen vuokralainen


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Anne, 03. Toukokuuta 2018. :

Hei! Etsitkö erinomaista vuokralaista kesäksi?

Olen todennäköisesti tulossa töihin Tampereelle kesäkuusta alusta elokuun loppuun ja etsin itselleni kotoisaa kotia tuolle ajalle (jonkin verran päivät joustavat). Etsinnässä olisi hyväkuntoinen, rauhallisella sijainnilla oleva, kalustettu asunto (min 25m2) järkevän kävelymatkan päästä keskustasta (max 3km).
Arvostan luonnonläheisyyttä ja lenkkimaastoja, joten toiveena olisi koti esimerkiksi seuraavilta alueilta: Pyynikki, Amuri, Armonkallio, Lappi, Kauppi, Tammela, Kaleva. Vuokraa olen valmis maksaman n. 550¤/kk, riippuen asunnon koosta ja kunnosta, vakuus löytyy. Olisi tärkeää, että asunnossa olisi pyykinpesukone tai pesutupa. Netti on plussaa.

Minusta saat erinomaisen vuokralaisen, joka maksaa vuokran ajallaan, ei tupakoi, ei biletä ja pitää kodistasi oikein hyvää huolta. Minun kanssani on helppo sopia asioista! Minulla ei ole lemmikkejä.

Jos toiveitani vastaava kesäasunto löytyisi sinulta, laitathan pikimmiten sähköpostia.

Ethän kuitenkaan tarjoa soluasuntoja.

Lämmin kiitos!

Terveisin, Anne


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.