Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

TRE: etsitään 2 kimppa-asumisesta kiinnostunutta! etsinnässä okt tai rivari 3 mh, eläinyst


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Seija, 28. Toukokuuta 2018. :

Hei!

Olen kohta 29, savolaislähtöinen, luonnonläheinen nuori nainen, ja etsin kanssani kahtaa mahtavaa tyyppiä jakamaan rivarin tai omakotitalon. Sellainen onkin jo minulla etsinnässä Tampereen alueelta. Toiveena vuokra max 500 e /kk. Ikätoive nuorekkaat;) +/- 30, miel.savuttomia kämppiksiä, ja kyky maksaa vuokrat ajallaan.

Itse olen kasvissyöjä, mutten odota sitä sinulta. En katso kansallisuuteen, uskontoon, suuntautumisiin tai muuhunkaan, kunhan vain henkilökemiat sopivat yhteisasumiseen, se on tärkeintä! Toivon myös toki avarakatseisuutta sinulta.

Lemmikkiystävällisyys tärkeää, saatan omistaa kissan tai koiran jossakin vaiheessa. Asunnossa tulisi olla kunnon keittiö, sauna, olohuone ja omaa pihaa. Omat huoneet kaikille asukkaille.

Taide ja musiikki on lähellä sydäntä eläinten lisäksi, joten en etsi 100% hiljaisuutta vaativia ihmisiä, enkä toki myöskään bilehileitä, ellei tarvittavaa joustavuutta löydy muuttamaan omia vaatimuksia yhteisiin sopimuksiin ;) Eli siis pointtina: toivon myös sinulta joustavuutta ja mielenkiintoa kuunnella musiikkia ja nauttia elämästä yhteisissä tiloissa välillä kenties saunailtoja tai illalliskutsuja järjestämällä, ja vieraita kutsuen, mutta että joka ilta ei kuitenkaan bileitä oltaisi järjestämässä. Toivon siis löytäväni kämppikset, joiden kanssa kommunikointi sujuu ja asioista voidaan neuvotella.

Laita viestiä jos asia voisi sua kiinnostaa! Kerro vähän itsestäsi ja mistä alkaen tarvitsisit asumusta. Itsellä asian kanssa ei ole hoppu, mutta kun sopiva asumus löytyy olisin valmis muuttoon sovitusti. Olen palaamassa pian Suomeen reissuilujen jäljiltä.


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.