Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HELSINKI (KALLIO) YKSIÖ ETSINNÄSSÄ


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Tuija Kujanpää, 11. Heinäkuuta 2018. :

Heippa!
Aikuinen työssäkäyvä nainen etsii yksiötä 1.8./1.9.2018 alkaen, tämän hetkisen vuokrasuhteen päättyessä. Olen rauhallinen, naapureita kunnioittava ja siisti vuokralainen. Etsin pitkäaikaista kotia, ensisijaisesti kantakaupungin alueelta, mutta otan mielelläni vastaan kaikki tarjoukset! Vuokran kipuraja 750e/kk, neliöissä en ole niin nuuka, mutta mielellään minimissään 20m2.
Luottotiedoistani löytyy valitettavasti toistaiseksi merkintä - se ei kuitenkaan ole syntynyt vuokravelasta, minkä voin tarpeen tullen myös osoittaa. Olen vakituisessa työsuhteessa ja sen myötä vuokranmaksukykyinen. Minulla on myös voimassaoleva kotivakuutus.
Olisin kiitollinen jos huomioit minut etsiessäsi uutta vuokralaista! Ota yhteyttä, mikäli sinulla olisi tarjota minulle uusi koti tai mieleesi tulee kysyttävää!

Tuija Kujanpää
045 6015 133
tuijakujanpaa@suomi24.fi


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.