Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Tampere: Työssäkäyvälle opiskelijalle yksiö 1.9. alkaen


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Työssäkäyvä, 17. Heinäkuuta 2018. :

Haluan vuokrata yksiön Tampereen Tammelasta/lähialueilta tai Pispalan Tahmelasta, alkaen 1.9. Etsin pitkäaikaista asuntoa.

Olen sosiaalityön aikuisopiskelija yliopistolla ja minulla on kaksi vakituista työpaikkaa hoitoalalta. Teen toista akateemista tutkintoa, ensimmäiseltä koulutukseltani olen aineenopettaja.

Olen suomalaissyntyinen ja äidinkieleni on suomi. Minulla ei ole lasta, lemmikkiä eikä televisiota. En polta, juo, käytä päihteitä enkä pidä juhlia. Luottotiedot ovat kunnossa ja voin maksaa 1-2kk takuuvuokran. Vuokramaksimi on 550e.

Etsin nimenomaan hyvin äänieristettyä ja siistiä asuntoa palveluiden ja luonnon läheltä (ei kuitenkaan ihan ratikkatyömaan vierestä). Asunto voi olla pienikin, mutta remontteja ei saa olla tulossa lähitulevaisuudessa. Mikään soluratkaisu ei kiinnosta eikä myöskään lyhyet, määräaikaiset sopimukset. Asunnossa ei saa olla sähkölämmitystä (ei siis puutaloa). Kiinteä vesimaksu on plussa ja talosta pitää ainakin löytyä pesutupa, jollei paikkaa pesukoneelle löydy kylpyhuoneesta. Autopaikalle ei ole tarvetta, koska kuljen bussilla.

Olen asunut vuokralla aikuisikäni ja myös toiminut itsekin vuosia vuokranantajana, joten vuokralla asumisen pelisäännöt ovat varmasti hallinnassa. Tammelassa ja Tahmelassa olen asunut ennenkin, joten alueet ovat tutut. Ylimmän kerroksen asunnot kiinnostavat erityisesti.


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.