Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HELSINKI: Tylssäkäyvä nainen etsii kaksiota 1.9. alkaen


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Anna, 02. Elokuuta 2018. :

Luotettava 29-vuotias työssäkäyvä vuokralaisehdokas etsii kaksiota tai isoa yksiötä fiksulla pohjaratkaisulla. Muutto viimeistään 1.9. tai syyskuun alkupuolella. Mieluisimpia alueita olisivat Kallio, Sörnäinen, Vallila, Hermanni, Arabianranta ja Töölö, mutta kauempaakin saa tarjota. Mielellään matkaa työpaikalleni Kruununhakaan saisi kertyä max 5-10 km.

Toivoisin tulevan asunnon olevan hyvä lepopaikka, eli ei meluisia naapureita tai muita isompia häiriötekijöitä. ;) Vuokraan asunnon kalustettuna tai ilman. Vuokra max 950 e/kk. Suosituksia saa nykyiseltä vuokranantajalta, joka tarvitsee nykyisen asunnon omaan käyttöönsä.

Ja hieman tietoja minusta: olen rauhallinen, mutta ulospäinsuuntautunut henkilö. Luottotietoni ovat kunnossa, en polta enkä omista lemmikkejä. Pidän kotini siistinä ja en pidä asunnossa melua. Jos siis haluat 100% luotettavan ja hyvän vuokralaisen, niin laita asunnon tietoja mielellään kuvien kera sähköpostitse. :)


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.