Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

KANGASALA/ITÄ-TAMPERE kolmio perheelle hakusessa


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Tiia Keskinen, 04. Elokuuta 2018. :

Kolmihenkinen perhe etsii vuokralle kolmiota Kangasalan alueelta!

Haussa mielellään rivitalo, paritalo tai omakotitalo, mutta otamme etsinnässä huomioon myös kerrostalot ja luhtitalot. Toivomme, että asunto olisi vähintään kolmio, mutta isommat kaksiot otetaan myös huomioon. Asunnon tulisi sijaita Kangasalan ja Tampereen rajan välimaastossa, esimerkiksi Vatialassa, Liutussa, Nattarissa, Pikkolassa, Harjunsalossa, Ilkossa tai Kasvitarhan alueella. Etsinnässä otetaan huomioon myös hakukriteereihin sopivat asunnot Tampereen puolelta Kangasalan rajan tuntumasta kuten Vehmaisista, Holvastista, Atalasta, Rissosta ja Leinolasta. Muilta asuinalueilta olevia asuntoja on turha tarjota, koska tulevan kotimme on sijaittava Kangasalan ja Tampereen rajoilla.

Asunnon tulee olla siisti, terve ja hyväkuntoinen, jossa ei ole ollut vesivahinkoja eikä missään vaiheessa ole ollut sisäilmaongelmia. Joudumme asumaan evakossa omistusasuntomme sisäilmaselvittelyiden vuoksi ja pystymme sitoutumaan vuokrasopimukseen, joka on voimassa toistaiseksi. Asumistilanteemme on avoin, joten voi olla mahdollista, että tarvitsemme asuntoa joitakin kuukausia tai voimme todennäköisesti myöskin tarvita asuntoa pitkäaikaisesti.

Toivottavaa olisi, että asunto olisi 2-15 vuotta vanha, mutta jos muutoin hakukriteereihin sopii sitä vanhempi tai uudempi asunto, niin tarjoa ihmeessä. Toivottavaa olisi myös, että asunnossa olisi parkettilattiat. Autopaikka on oltava. Asuntoon tutustuminen ennen sopimuksen tekemistä on tärkeää.

Luottotiedot ovat meillä molemmilla kunnossa ja vuokravakuus onnistuu. Taloudellinen tilanteemme on vakaa, joten vuokranmaksumme on taattua. Perheemme mies on vakitöissä ja nainen lapsen kanssa hoitovapaalla. Lapsemme täyttää marraskuussa 2v. Lemmikkejä meillä ei ole eikä ole haaveissa. Olemme kaikkinensa rauhallista elämää elävä perhe. Laaja kotivakuutus asuntoon on meille itsestäänselvyys.

Toive uuden asunnon löytymisestä on mielellään syyskuun alusta lähtien. Mielellämme kuulemme tarjolla olevista asumisvaihtoehdoista, joten olisi hienoa, jos tämä tavoittaisi meille sopivan asunnon omistajan!


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.