Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Helsinki: etsinnässä hyväkuntoinen yksiö siistille vuokralaiselle


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Janna Rantanen, 17. Elokuuta 2018. :

Etsitkö luotettavaa ja siistiä vuokralaista? Nyt sellainen olisi tarjolla!

Olen saanut toistaiseksi voimassa olevan työpaikan asianajotoimistosta Helsingistä 14.9.2018 alkaen, joten muutto Mansesta Helsinkiin on edessä. :)

Etsin hyväkuntoista vuokra-asuntoa pitkäaikaiseen asumiseen Helsingin itäisen kantakaupungin / metroreitin varrelta. Toivealueinani olisivat erityisesti Herttoniemi, Kalasatama, Sörnäinen, Hermanni, Kallio ja Lauttasaari.

Minulla ei ole lemmikkejä ja luottotietoni ovat virheettömät. (Jos asunnossa on asunut esimerkiksi koira, se ei kuitenkaan minua haittaa, koska minulla ei ole allergioita.) Kahden kuukauden takuuvuokra onnistuu.

Asuntoon toivoisin pystyväni muuttamaan 28-29.9., mutta aivan helmen asunnon kohdalla voidaan neuvotella vuokrasuhteen alkamispäivä myös tätä aikaisemmaksi.

Toivoisin asunnossa olevan neliöitä vähintään 30 ja että asunnosta löytyisi kunnon keittiö liesineen. Alkovista ehdottomasti plussaa. Toivoisin, että isommat remontit olisi jo tehtynä.

Pitäisin asunnostanne hyvää huolta kuten kaikista vuokraamistani asunnoista tähänkin asti. Olen asunut vuokralla viimeisen vuosikymmenen, ja kaikki vuokranantajani ovat olleet tyytyväisiä.

Ota ystävällisesti yhteyttä puhelimitse (0400752775) tai sähköpostilla (janna.rantanen[at]gmail.com), mikäli sinulla olisi tarjota minulle asunto.


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.