Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Tampere / Kolmio pariskunnalle


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Saara-Lotta Hynynen, 24. Elokuuta 2018. :

Hei!

Olemme Tampereelta vuokra-kolmiota etsivä savuton ja luotettava pariskunta. Meillä molemmilla on vakituinen työpaikka, luottotietomme ovat kunnossa ja kotivakuutus löytyy. Olemme valmiita sitoutumaan asuntoon ainakin vuodeksi, kun sopiva koti löytyy.

Etsimme yhteistä vuokrakolmiota, jonne muuttaa aikaisintaan syyskuun lopulla. Neliöitä tulisi olla min. 70m2, mutta mikäli pohjaratkaisu on toimiva, voidaan neliöistä keskustella. Suunnitelmissamme on myös hankkia vuoden sisällä koira, joten lemmikkien tulisi olla tervetulleita asuntoon. Täysin uusi asunnon ei tarvitse olla, mutta arvostamme siistejä pintoja, sillä olemme itsekin siistejä asukkaita. Paljon plussaa parvekkeesta sekä säilytystilasta. Sauna ja autopaikka ovat myös plussaa, mutta eivät lainkaan välttämättömiä.

Asuinalueet, jonne olisimme valmiita muuttamaan: Kaleva, Tammela, Keskusta, Hämeenpuisto, Amuri, Ratina, Härmälänranta.
(Ei yhteydenottoja muilta alueilta.)
Vuokrakattomme on n. 1 000/kk, olemme tietenkin valmiita joustamaan mm. vesimaksujen kohdalla sekä täydellisen asunnon löytyessä.

Mikäli etsitte luotettavia ja pidempiaikaisia vuokralaisia, ole yhteydessä minuun piakkoin. Keskustelen asunnosta aluksi mieluiten sähköpostitse ja toivoisin kovasti, että voisit laittaa jo alussa asuntosi suuntaa-antavaa pohjapiirrosta ja valokuvia.

Laita sähköpostia: saaralotta.hynynen@gmail.com ja keskustellaan, ehkä sinä olet meidän tuleva vuokranantajamme!


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.