Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

TAMPERE Halutaan vuokrata hyväkuntoinen yksiö/kaksio


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Laura, 12. Syyskuuta 2018. :

Etsin pitkäaikaiseksi vuokra-asunnoksi vähintään 34-neliöstä yksiötä/kaksiota fiksulla pohjaratkaisulla. Paikka pyykinpesukoneelle on ehdoton, sillä nykyisen asunnon pesutupameininki on suuri syy uuden asunnon etsimiselle. Asunnon tulisi myös olla oikeasti hyväkuntoinen ja nykyaikainen, jotta siinä viihtyisi pitkään.

Mieluiten muuttaisin kävelyetäisyydelle (n.parin kilometrin säteelle) keskustasta, mutta myös hyvien kulkuyhteyksien päässä olevat asunnot kiinnostavat. (Esim TKL linja 3 tai muu vastaava, jossa bussit kulkevat yötä päivää.)

Max. Vuokra n.650¤ sis.veden.

Muutolla ei ole kiire, eli muutan sen oikean asunnon löytyessä. Huomaathan, että nykyisen asuntoni irtisanomisajan (1kk) vuoksi en myöskään pysty muuttamaan kovin lyhyellä varoitusajalla.

Olen 26-vuotias tällä hetkellä Kalevassa asuva työssäkäyvä nainen. En polta, eikä minulla ole lemmikkejä. Luottotietoni ovat kunnossa ja 1-2kk takuuvuokraan on rahat säästettynä.

Mikäli sinulla olisi tarjota rauhalliselle ja luotettavalle vuokralaiselle pitkäaikainen asunto, joka edes suurinpiirtein vastaisi toiveitani, laitathan viestiä niin keskustellaan lisää.

Yhteydenotot laura.akerlund@hotmail.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.