Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

TAMPERE, Pitkäaikainen yksiö etsinnässä


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Mia, 25. Syyskuuta 2018. :

Heipä hei,

Olen rehellinen ja mukava, pian kolmekymppinen nainen. Ammateiltani eläintenhoitaja sekä merkonomi. Eron vuoksi etsin uutta kotia, jossa voisin rauhassa aloittaa uuden sivun elämässäni. Koti on minulle tärkeä ja pyhä paikka, ja arvostankin siellä vallitsevaa siisteyttä ja rauhaa.

Minusta saat luotettavan ja pitkäaikaisen vuokralaisen, joka osaa arvostaa ja kohdella toisten omaisuutta kuin omaansa. Valitettavasti luottotiedoissani on hieman tahroja, jotka ovat nuoruuden hölmöilyistä johtuvia. Vuokrani olen kuitenkin hoitanut aina kunnialla, joka myös kertoo kodin tärkeydestä itselleni.

Vapaa-ajalla viihdytän itseäni kirjoittamalla ja piirtämällä, toisinaan saatan innostua lähtemään ulos valokuvaamaan. Ystävät ovat myös tärkeässä roolissa elämässäni ja kutsunkin heitä mielelläni kylään luokseni. Meluisista juhlista en kuitenkaan kotonani pidä vaan vietän mieluummin leppoisia teehetkiä heidän kanssaan.

Mukanani muuttaa aivan ihana, jo mummoikään päässyt Kaneli-kissa. Kaneli on käytökseltään kympin tyttö, ei pissi muualle kuin omaan vessaansa eikä myöskään aiheuta raapimajälkiä kuin omiin kalusteisiinsa.

Uudelta kodilta en mahdottomia toivo. Tärkeintä olisi, että koti olisi pitkäaikainen, sijaitsisi keskustan läheisyydessä(muutkin alueet huomioin) ja mahtavana ylellisyytenä sisältäisi lasitetun parvekkeen.

Otathan yhteyttä, mikäli sain mielenkiintosi heräämään.

syksyisin terveisin,
Mia
0451731015
kuronenmia@gmail.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.