Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

TURKU 1-2h+kk/k(+p) 15.11. tai 01.12. alkaen.


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Jenni, 17. Lokakuuta 2018. :

Hei!

Aloitan 26.11. opiskelun Turussa ja etsin asuntoa 15.11. alkaen tai viimeistään 01.12. Tulen päivittämään puusepän osaamistani sisustajan opintojen pariin ja toivon parin vuoden päästä työllistyväni joihinkin Turun alueen uudisrakentamis/remontointifirmojen listoille :)

Etsinnässäni olisi siis minimissään 28m näppäräpohjainen yksiö tai kaksio keskustan alueelta. Toivoisin taloyhtiöstä löytyvän pesutuvan ja/tai asunnosta tilaa omalle koneelle. Haaveissani on ollut perustaa parvekkeelle aamukahviparatiisi kesäisin, mutta tämä ei ole pakollinen, suuren suuri plussa kylläkin :) Viherkasvi-harrastukseni johdosta toivoisin asunnon olevan mahdollisimman valoisa sekä keittiön kokkaukseen soveltuva. Vuokrakattona toiminee Kelan suosittelema 540e/kk. Älyttömän suuri plussa jos talosta löytyisi netti valmiiksi ja/tai kiinteä vesimaksu.

Vuokravakuuteni tulee maksusitoumuksena Kelalta, sillä nykyisen osa-aikatyöni tuntien ja hallituksen talkoiden vuoksi on ollut hankala saada säästöjä kerrytettyä. Tämä ei toivottavasti ole este, sillä luottotietoni ovat kuitenkin kunnossa ja kotivakuutuskin löytyy. En myöskään polta eikä mukanani muuta lemmikkejä ( paitsi ne viherkasvit. )

Asun tällä hetkellä vielä Tampereella ja kuljen julkisilla, joten varaisin mielelläni monta näyttöä samalle päivälle. Laita viestiä kuvien ja tietojen kera niin sovitaan aikatauluista tarkemmin! :)

Ystävällisin terveisin
Jenni


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.