Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

LAHTI TAMPERE JYVÄSKYLÄ 1.1.2019 alkaen, etsin vuokra-asuntoa.


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Mirja-Liisa, 10. Marraskuuta 2018. :

Mirja-Liisa Sipola
31.08.1984
040 3726855
mirjaliisasipola@outlook.com

Etsin edullista ja siistikuntoista yksiötä/kaksiota Tampereelta/Jyväskylästä/Lahdesta. Vuokra maksimissaan noin 550¤ ja sijainti keskustassa tai 1-5 kilometrin säteellä. Etsin pidempiaikaista kotia, ei kämppäkaveria.
Muuttopäivä 01.01.2019.

Olen luotettava vuokralainen, maksan asumiskustannukset ja pidän asunnon hyvässä kunnossa. Tarvittaessa teen myös pientä pintaremonttia, maalausta ja tapetointia. En tupakoi tai juo, en myös järjestä äänekkäitä juhlia. Olen muutenkin rauhaa ja hiljaisuutta rakastava ihminen, minun kanssani on vaivatonta asioida. En aiheuta ongelmia ja mahdolliset tilanteet selviävät keskustelemalla. Tavoitteenani on päästä opiskelemaan hierojaksi, opiskelupaikkaa odottaessa teen töitä.
Itselleni tärkeitä asioita ovat terveet elämäntavat, säännöllinen liikunta, itsestään huolta pitäminen, aitous, luonto ja luonnollisuus, sisäinen voima, massasta erottuminen hyvällä tavalla, järjestelmällisyys, siisteys, ystävällisyys ja sopuisuus, elämästä nauttiminen.

Harrastuksena uuden luominen lähtökohtana oma sisäinen inspiraatio; kuvaus, käsityöt, ruoka, nikkarointi, kirjoittaminen, luonto.
Lisäksi jooga, itämainen tanssi ja kuntosali.

Minulla on kaksi kilttiä kissaa, jotka muuttavat mukanani. Olen ne kouluttanut ja eivät tuhoa asuntoa. Tarvittaessa tietenkin korvaan, jos jotain tapahtuu. Minulla on taakkana nuoruudesta luottotiedoissa merkintä, syntyneet noin kymmenen vuotta sitten ja ne aion maksaa pois. Olen valmis maksamaan kolmen kuukauden takuuvuokran.


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.