Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

TAMPERE: Vauvaa odottavalle pariskunnalle uusi koti


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Milla Niskanen, 06. Joulukuuta 2018. :

Etsimme avopuolisoni kanssa kaksiota tai kolmiota Tampereen seudulta. Meille on tulossa perheenlisäystä toukokuussa 2019. Nykyinen asuntomme on liian pieni, varustetasoltaan puutteellinen ja asuinympäristönä levoton.
Olemme avoimia kaikille asuntotarjouksille. Sijainnin suhteen meillä ei ole erityistoiveita kunhan uusi koti löytyy lapsiystävällisestä ympäristöstä ja hyvien palveluiden sekä kulkuyhteyksien päästä.

Vuokra saisi olla enintään 770 euroa sisältäen vesimaksun. Luottotietomme eivät valitettavasti ole kunnossa mutta meillä ei ole vuokravelkaa. Nykyinen vuokranantaja varmasti tarvittaessa antaisi myös suosituksensa meistä vuokralaisina.
Pidämme suuressa arvossa tulevan lapsemme ensimmäistä kotia, olemme luotettavia ja rauhallisia. Vuokravakuus Kelan tai sosiaalitoimen kautta on jo luvattu maksaa kunhan sopiva asunto löytyy.

Muuttoajankohta mielellään vuodenvaihteen jälkeen mutta tarvittaessa pakkaamme ripeämminkin.
Kiitos, otathan yhteyttä!

Ystävällisin terveisin:

Milla Niskanen
0465915229

Jesse Ruhalahti
0465830610


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.