Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Helsinki. Malminkartano vuokralle tarjotaan 48neliön kaksio


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Kristiina, 10. Joulukuuta 2018. :

Malminkartanossa, Helsingissä 48 neliön kaksio. Kulkuyhtyedet ovat hyvät. 5min kävely Kehäradalle, josta Hesan keskustaan n.15min junalla. Busseja kulkee myös n.5min kävely matkan päästä eri puolille Helsinkiä ja Vantaata, myös yöbussit. Kaupat lähellä, Myyrmannin ostarille noin 15min kävely tai bussilla pari minuuttia. Asunto on kalustettu ja tosi viihtyisä. Sijaitsee pienessä taloyhtiössä, joka koostuu 3 talosta, joissa kussakin vain 10 asuntoa. Asunto on 1 kerroksessa ja siinä on pieni patio.
Asunto vuokrataan kalustettuna, osittain kalustettuna tai tyhjänä.
Talo on erittäin siisti, rauhallinen ja turvallinen, ovet ovat lukossa koko ajan. Naapurit ovat mukavia, omista asioistaan huoltapitäviä ihmisiä, mutta tarvittaessa auttavat. Taloyhtiössä on sauna meidän talon alakerrassa, josta voi vuokrata saunavuoron tai naisten lenkkisauna on joka keskiviikko 19-20.00. Sauna uusittiin vuosi sitten ja on todella upea. Asunto on vapaa heti vuoden lopusta, joten pääsisit muuttamaan jo lomien aikana.
Vuokraan kuuluu vesi 2henk. sekä wifi (joka on todella nopea).
Asunnossa on astianpesukone, pyykikone, jääkaappi-pakastin ja mikroaaltouuni.
Vuokra on 850Euroa yhteensä.
Laitan sulle kuvia, kun laitat sähköpostiosoitteesi.


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.