Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Tampere, Haussa vuokralle yksiö/pieni kaksio Tampereelta 1.2 mennessä


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Julius, 08. Tammikuuta 2019. :

Etsin yksiötä/pientä kaksiota n.6km säteeltä Tampereen keskustasta, erityisesti alueilta Pispala, Pyynikki, Tahmela, Nekala ja Viinikka. Olennaista kuitenkin hyvät bussiyhteydet, ja ulkoilumaastot lähistöllä plussaa. Vuokra max. 550¤/kk, mielellään 25m2 tai enemmän.

Olen valmis muuttamaan tammikuun lopussa, nykyinen vuokrasuhteeni päättyy tammi-helmikuun vaihteessa. Muuton syynä vuokrasopimuksen irtisanominen nykyisen asuinkiinteistön myymisen vuoksi. Haen ensisijaisesti pitkäaikaista asuntoa, olen sitoutunut Tampereelle lähivuosiksi.

Olen 29-vuotias siisti, savuton sekä rauhallinen luovan alan sekatyöläinen, ja olen opiskellut myös rakennusalaa aikanani. Työskentelen pääasiassa kotoa käsin. En tupakoi ja luottotiedot ovat kunnossa, vuokravakuuden toimitan sovitusti. Laaja kotivakuutus löytyy, sekä haluttaessa suositus nykyiseltä vuokranantajalta.

Mukanani muuttaa (tai ainakin osa-aikaisesti asuisi) 4-vuotias moitteettoman sisäsiisti ja leikattu herraskissa.

Jos etsit luotettavaa ja pitkäaikaista vuokralaista, niin otathan yhteyttä yllä olevan linkin kautta tai s-postilla osoitteeseen jokela.julius@gmail.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.