Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HELSINKI Yksiö tai kimppakämppä 1.8 alkaen :)


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Jenni, 18. Kesäkuuta 2019. :

Olen 30-vuotias nainen säännöllisillä tuloilla ja etsin asuntoa tai kimppakämppää 1.8 alkaen Helsingistä, kantakaupungin alueelta (erit.Keskusta-Kallio). Vuokra max.750 ¤


Minulla ei ole luottotietoja, mutta en ole KOSKAAN laiminlyönyt vuokran maksua :) Nykyinen vuokrasuhteeni on kestänyt kohta kolme vuotta. Tarvittaessa voin pyytää todistuksen vuokranmaksusta nykyiseltä vuokranantajaltani. Minulla on voimassa oleva kotivakuutus.

Olen muuttamassa Helsinkiin kauempaa itäsuomesta. Hain kevään yhteishaussa Helsingin yliopistoon(tiedon opiskelupaikasta saan kesäkuun lopussa). Jos kuitenkin tällä kertaa opiskelupaikka jää saamatta, aion jatkaa viime talvena aloittamiani opintoja avoimessa yliopistossa + etsiä töitä.

Minulla on kokemusta kimppa-asumisesta neljän hengen kimppakämpästä, kuin myös kahdenhengen kämppisasumisesta.

Olen siisti, tunnollinen, rauhallinen ja savuton. Olen myös joustava, reipas ja omaan positiivisen luonteen sekä osaan ottaa toiset ihmiset huomioon. Minulla ei ole lemmikkejä.
Harrastan tanssia ja liikuntaa, ja olen kiinnostunut terveydestä, hyvinvoinnista ja kultuurista.

Jos etsit luotettavaa ja pitkä aikaista vuokralaista, tai kämppistä niin laita viestiä tulemaan :)

- Jenni
jennipauliiiina@gmail.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.