Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

TAMPERE 1.9. alkaen yksiö/kaksio


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Riina Autio, 06. Heinäkuuta 2019. :

Hei! Olen 30-vuotias kokoaikaisessa työssä käyvä nainen. Etsin asuntoa suurinpiirtein Epilä-Tammela-Nekala alueilta (parhaat bussiyhteydet töihin), maksimivuokraltaan 500 euroa kuussa. Toivon, että kylpyhuoneeseen mahtuu nyt vintillä säilössä oleva sivusta täytettävä pyykinpesukoneeni. Asunnontarve 1.9. alkaen.

Asun tällä hetkellä Nekalassa vanhassa puutalossa, jossa asuntoni on todella vetoisa ja näin ollen pahentaa reumaoireita. Etsinnässä olisikin nyt tuleviksi talviksi uusi koti vähemmällä vedolla (kivikerrostalot yms). Suotavaa olisi myös rauhallinen taloyhtiö, sillä herään arkisin todella aikaisin töihin ja arvostankin järjestyssääntöjä kunnioittavia naapureita paljon.

En tupakoi kuin silloin tällöin ja senkin teen poikkeuksetta aina ulkona enkä omista lemmikkejä, mutta luottotiedoissani on merkintä, josta voin kysyttäessä kertoa avoimesti. Vuokrarästejä ei kuitenkaan ole ja olen koko aikuisikäni asunut yksityisten vuokranantajien asunnoissa ongelmitta.

Jos sinulla olisi tarjota minulle pitkäaikainen koti, ota yhteyttä, kysy minusta lisää ja sovitaan aika mahdolliselle näytölle!

Terveisin, Riina Autio


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.