Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Helsingistä asunto


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Anna, 09. Huhtikuuta 2020. :

Hei! 39-vuotias rauhallinen ja luotettava nainen etsii siistiä ja tilavaa asuntoa Eteläisestä Helsingistä. Kamppi/kallio tai töölö olisi mieluisat sijainnit,mutta otan myös muut lähialueet huomioon.

Olen Helsingistä lähtöisin,mutta tällä hetkellä asun pohjoisessa koska olen ollut opiskelemassa täällä, nyt olisi tarkoitus muuttaa takaisin helsinkiin koska tutut ihmiset on siellä ja tarkoitus on jatkaa opiskeluja syksyllä.

Vuokralaisena pidän asunnosta hyvää huolta ja maksan vuokrat aina ajallaan.

Lemmikkejä en omista tällä hetkellä. Tykkään liikkua luonnossa ja lenkkeillä ja teen aika paljon vapaaehtoistöitä seurakunnissa sekä erilaisissa tapahtumissa.

Pidempi aikainen asunto on etusijalla. Toivon,että suuremmat remontit on jo tehty,että niitä ei olisi tulossa. Vuokra saisi olla opiskelijalle sopiva. 600-700 korkeintaan,kalliimpaa en pysty ottamaan vastaan.

Toivon löytäväni asunnon mahdollisimman nopeasti,että jäisi tarpeeksi aikaa järjestellä asioita ja muuttoa ilman kiirettä ja pitää myös ottaa huomioon nykyisen asunnon irtisanomisaika. Muutto olisi ajankohtainen aikaisintaan kesäkuussa.

Liikkuminen ei tällä hetkellä onnistu vallitsevan tilanteen vuoksi ja matkaakin paljon,että matka pitäisi suunnitella ajoissa jos asuntoa pitää paikan päälle tulla katsomaan. Tarkat tiedot asunnosta riittää tällä hetkellä ja kuvia olisi kiva saada. Asian hoito mielellään etänä vaikka video yhteydellä pitkän matkan takia.

Tästä kunnollinen vuokralainen mukavalle vuokranantajalle. Jos sinulla tarjota vuokralle asuntoa aikaisintaan kesäkuusta lähtien niin ota yhteyttä.

0465877448


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.