Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

01.09. yksiö/kimppakämppä?


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Jenni, 10. Elokuuta 2020. :

EDIT 8.8.

Moi!🍀

Olen liki kolmekymppinen sisustuspuuseppä Turusta. Muutin tänne parisen vuotta sitten täydentääkseni koulutustani ja työllistyäkseni lähemmäksi omaa alaani rakentamisen ja remontoinnin pariin. Nyt mulla kävikin hyvä nakki, sillä alan töitä olisi tiedossa syyskuusta alkaen.
Etsinnässäni onkin siis tilava yksiö tai huone kahden hengen kompleksista viimeistään 01.09. alkaen.

Neliöitä toivoisin yksiöstä löytyvän vähintään 20m, huoneesta 12m ja vuokran olevan siinä 750¤/kk paikkeilla tai huoneessa 600e/kk. Pientä joustonvaraa löytyy, mutta toivon, että netin ja veden kanssa summa jää 750e/kk-/-600e/kk paikkeille. Tulevasta kodistani olisi hyvä löytyä pesukoneliitäntä, sekä kokkaukseen soveltuva keittiö. Viherpeukalona ja puolisokean myös asunnon valoisuus on iso plussa. :)
Alueina minua kiinnostavat eniten Etelä-Haaga, Taka-Töölö, Meilahti, Munkkiniemi, Kallio, Alppila, Vallila, Hermanni, Toukola, sekä Käpylä, kuin myös kantakaupunkikin. Meillä on käytössä työautot, jotka voi halutessaan ajaa kotiin saakka, mutta aloitamme ja lopetamme Metsälässä sijaitsevassa toimistossa jokaisen työpäivän, joten kulkemisen sujuvuus sinne on must.

Olen kokenut vuokralainen ja niin sopuisa naapurielo kuin taloyhtiön sääntöjen noudattaminen ovat tuttua kauraa. Kun en ole ahkeroimassa töissä vasaran ja naulojen kanssa, olen joko säveltämässä kera laulun, pianon ja/tai kitaran, bänditreeneissä, maalaamassa, muovailemassa massaa, käsitöiden parissa, luonnossa, pelaamassa pelejä tai vain kahvittelemassa ystävieni kanssa jossain ihanassa pikku kuppilassa kirpparikierroksen päätteeksi. Toivoisin tulevalta mahdolliselta kämppikseltäni rentoa suhtautumista ajoittaiseen mölyyni ja/tai mahdollisesti joitain yhdistäviä tekijöitä mielenkiintojemme välillä:) Ja vinkkejä hyväksi paikallisiin ravintoloihin.:D Mikään bilekämppä tai etkojen paikka mun kotini ei ole, mutta en pistä pahakseni ajoittaisia illanistujaisia kera viinin ja leffan :)

Muuttelen opintolainojen turvin joten 1kk takuu tai isommissa Takaamon palvelujen käyttö. En polta eikä mukanani saavu lemmikkejä. Kissasta tai kahdesta olen haaveillut jo vuosia, mutta en pidä sitä juuri nyt välttämättömänä. Mukava plussahan myönteinen suhtautuminen asiaan toki olisi tai jos kämppiksellä itsellään olisi jo joku lemmikki jota paijata :3

Löytyykö sulta asunto, jota voin kutsua kodiksi pitkään?😊💖


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.