Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Helsinki


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Petri Pellikka, 18. Huhtikuuta 2021. :

Terve,

Olen Petri ja etsin tällä hetkellä asuntoa työn perässä Helsingistä.

Valmistuin viime vuonna teolliseksi muotoilijaksi ja olen saanut vakituisen työpaikan suunnittelijana Munkkisaaresta. Tämänhetkinen asunnon määräaikainen vuokrasopimus on päättymässä (30.6.2021) ja etsin nyt uutta asuntoa.

Etsin asuntoa työpaikan eli Munkkisaaren lähistöltä tai hyvien yhteyksien päässä Munkkisaareen/päärautatieasemalle. Asunnon ei tarvitse olla hyväkuntoinen, mutta kuitenkin asuttava.
Vuokra: 500-650 €
Alkaen 1.7.2021
Koko 25m^2 +

Olen vuokralaisena siisti, täsmällinen ja luotettava. En polta, enkä myöskään omista lemmikkejä. Luottotietoni on kunnossa. Vuokran takaajan ja suosittelijoita voin pyynnöstä ilmoittaa.

Olen lähitulevaisuudessa historiikkiajoneuvokonversion omistaja. Toisin sanoen omistan sähköauton. Olisi loistavaa, jos asunnosta tai sen lähettyviltä olisi saatavissa pistorasiallinen parkkipaikka, joka soveltuu sähköauton lataukseen. Parkkipaikka toivomuksena myös olisi, jos se on katoksen alla tai hallissa. Tarvitsen autoa työpaikan asiakaskäynneille ja harrastuksiin.

Vaikka omistaisin ajoneuvon, suosin myös julkisia kulkuvälineitä. Pääsy työpaikalle julkisia kulkuneuvoa käyttäen on suuri plussa.

Terveisin Petri Pellikka
+358 451313868
p.i.pellikka@gmail.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.