Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

TAMPERE, min. 3h perheasunto, tosi tarve!


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt nanna, 24. Huhtikuuta 2021. :

Hei, etsimme vähintään kolmiota perheellemme Tampereelta. Kaikki huomioidaan, toiveissa oma sauna, sekä terassi tai lasitettu parveke, missä hyödyntää viherpeukalon taitoja. Mutta nämä siis vain unelmissa.

Perheeseen kuuluu lapsien (8v ja 4v) ja vanhempien lisäksi 2 pientä rauhallista perhekoiraa. Kolmas lapsi syntymässä, joten olisi tärkeää että asunto on terve ja siisti, sillä nyk. asunnossamme kävi tutkija toteamassa vanhan, laajan kosteusvaurion, ja lapsemme oireilevat täällä.

Arvostamme rauhaa, ja olemme perhekeskeisiä, tasapainoisia ja arkirutiinit omaavia ihmisiä, mukavia naapureita :) pintaremonttia voimme kyllä tarvittaessa tehdä, ja jos esim. yhteispihaa löytyy, osallistumme mielellämme sen kunnossapitoon.

Minä olen äitiyslomalla, puolisoni vakituisessa työsuhteessa Tampereella varaston vastuumiehenä. Lapset steinerkoulussa. luottohäiriömerkintä on mutta meillä on vakituiset tulot, joten myös varma vuokranmaksu. Velkajärjestelyssä olemme, ja se toki helpottaa käytännön asioita. Vakuutus, ja sähkösopimus esim. meillä on. Tahdomme kuitenkin tuoda asian rehellisesti esille heti, emme näe mitään peiteltävää tällaisessa asiassa.

Jospa sinulla olisi meille pitkäaikainen kiva koti tarjolla:)? Voimme muuttaa joustavasti.

0465768071 tai nannakettu@gmail.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.