Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

TAMPERE: Etsinnässä koti Pirkanmaalta


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt RJ, 20. Huhtikuuta 2022. :

Hei!

Olemme luonnonläheinen nainen 34v. ja mies 36v. Ilmajoelta ja edessä olisi paluumuutto kotikonnuille. Etsimme kotia Tampereelta/Pirkanmaalta (max. 40km Tampereelta). Haussa on saunallinen ja pihallinen koti (omakotitalo, erillistalo tms), jonne myös lemmikit ovat tervetulleita.

Lemmikkimme (koirat) ovat aikuisia, siistejä ja rauhallisia, kuten myös omistajat :)
Mies on vakitöissä sähköfirmassa (työt etänä) ja nainen on valmistunut eläintenhoitajaksi. Erikoistumisopintojen työharjoittelu alkaa syksyllä Tampereella.

Etsinnässä on luonnon lähellä oleva rauhallinen paikka. Omasta pihasta olisi iloa viherpeukaloharrastusta varten. Omakotitaloasuminen on tuttua; puutyöt yms. Sähkölämmitteinen talo ok kun varaava takka+ilmalämpöpumppu löytyy.

1kk irtisanomisaika,tarve ihan viimeistään elokuun lopussa.

Ottakaa toki yhteyttä kuvien kera spostiin ce-ra@hotmail.com jos etsitte pidempiaikaisia ja siistejä vuokralaisia! Etsimme kotia tositarkoituksella.

Vuokranmaksu aina ajallaan. Luottotietomme ovat kunnossa ja laaja kotivakuutus löytyy!

Terveisin, Roussu ja Jarkko


[ Takaisin päävalikkoon]

Paras kiinteistönvälitys Turku - Helsinki - Tampere
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.