Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HKI, Katajanokka, 3 h + k + et + sauna = 109 m2, Vapautuu 1.8.22


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Kaapo, 27. Toukokuuta 2022. :

Tarjolla Helsingissä, Katajanokalla, ylimmän kerroksen upea, valoisa ja saunallinen edustushuoneisto vanhassa Jugend-talossa, Luotsikatu 1.
3 h + avara keittiö + et + kph saunalla, pinta-ala on noin 109 m2 (ei tarkistusmitattu). Pesukoneelle löytyy liitäntä ja pesukone voidaan myös järjestää vuokralaiselle. Huoneisto on erittäin siisti ja remontoitu jokunen vuosi sitten. Läpitalon erittäin valoisa huoneisto rauhallisessa talossa!
Pohjaratkaisu on avara, arvokas ja edustava. Ikkunoista on viihtyisä näkymä Luotsikadulle ja kaunille sisäpihalle! Asunto vapautuu tarvittaessa pian sopimuksen mukaan.
Talossa on pyörävarasto, pyykinkuivaustila, tuuletusparvekkeet, Suomen kauneimmaksi valittu sisäpiha ja kaupungin asukaspysäköintiparkkipaikkoja on runsaasti tarjolla talon lähistöllä.
Vuokralaisella tulee olla maksuhäiriöttömät luottotiedot tai luottohäiriömerkinnöistä tulee esittää kirjallinen Luottokunnan/NETSin antama selvitys.
Asunnon sijainti on erittäin rauhallinen, mutta kuitenkin aivan Helsingin keskustassa ja liikenneyhteydet ovat loistavat (raitiovaunut, bussit, metro yms.)!


[ Takaisin päävalikkoon]

Paras kiinteistönvälitys Turku - Helsinki - Tampere
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.