Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HKI, Kallio, 2 h + kk+ et + kph = 36 m2, vapautuu pian!


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Matti, 27. Toukokuuta 2022. :

Tarjolla Helsingissä, Kalliossa, Sörnäisten metroaseman lähistöllä, 2.krs:n juuri remontoitu (nyt käynnissä), valoisa huoneisto, Aleksis Kiven katu 10, Helsinki. Asunto vapautuu sop. muk. esimerkiksi kesäkuussa!
2 h + kk + et + kph, pinta-ala on 36 m2 (ei tarkistusmitattu). Keittiöstä löytyy liesi, uuni ja jääkaappi-pakastinlokerolla. Pyykinpesukonetta ei tarvita, sillä talossa on erittäin toimiva talopesula. Huoneisto on siisti ja nyt remontissa parhaillaan vielä hetken. 1.6.2022 muutto on jo mahdollinen. Talossa on myös putkiremontti jo tehty!
Pohjaratkaisu on avara, tehokas ja käytännöllinen. Huoneistossa on olohuone ja makuuhuone, joten pohjaratkaisu sopii hyvin yhdelle, kahdelle tai myös kahdelle kaverukselle soluhuoneiksi. Säilytystilat ovat monipuoliset. Ikkunoista on viihtyisä näkymä pohjoiseen Dallapén puistoon!
Talossa on pyörävarasto, talopesula, pyykinkuivaustilat (ulko- ja sisätila), sauna, tuuletusparvekkeet, kaunis sisäpiha ja kaupungin asukaspysäköintiparkkipaikkoja on tarjolla runsaasti talon lähistöllä.
Vuokralaisella tulee olla maksuhäiriöttömät luottotiedot tai luottohäiriömerkinnöistä tulee esittää Luottokunnan/NETSin/www.omatieto.fi -sivuston antama kirjallinen selvitys.
Asunnon sijainti on erittäin keskeinen ja liikenneyhteydet ovat mitä parhaimmat (metro, raitiovaunut, bussit ja junat)!


[ Takaisin päävalikkoon]

Paras kiinteistönvälitys Turku - Helsinki - Tampere
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.