Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Vaasa, asunto raikkaalla sisäilmalla


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Lassi Vest, 30. Heinäkuuta 2022. :

Hei,

Olen 45-vuotias mies Vaasasta. Olen voimakkaasti herkistynyt mm. kemikaaleille ja homeille. Tarvitsisin majapaikan mieluiten lähiseudulta, missä yrittää hoitaa terveyttäni paremmaksi.

Ongelma asunnon etsimisessä "normaalia kautta" on se, että olen niin herkistynyt, että on vaikea löytää hajutonta asuntoa, joten voin joutua parin viikon kuluttua muuttamaan pois. Ja silloinhan asunnon ostaminen tai sitoutuminen etukäteen kuukausiksi vuokralaiseksi tulisi aivan liian kalliiksi. Alan olla epätoivoinen tilanteestani.

Onko siis kellään välittävällä ihmisellä tarjota edes jonkinlaista majapaikkaa hyvääkin korvausta vastaan yhdelle (tai kahdellekin) henkilölle, kunhan maksuksi riittäisi lyhyt aika eteenpäin aluksi, että voin kokeilla, että soveltuuko asunto minulle?

Ystävällisin terveisin,

Lassi Vest

Puh. 045-3587656
tk400@ymail.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Paras kiinteistönvälitys Turku - Helsinki - Tampere
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.