Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

TAMPERE: Halutaan vuokrata 3h+k/kk+autop. läheltä yliopistoa


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Lehtonen, 25. Maaliskuuta 2016. :

Myyntijohtaja ja tytär (yliopisto-opiskelija) etsivät 3 h + k/kk + autopaikka pitkäaikaiseen vuokraukseen läheltä Tampereen yliopistoa (Kalevantie). Alueina esim. Tammela, Tulli, Kaleva, Järvensivu ym.

Huoneiston on oltava hyvässä kunnossa eikä suuria remontteja ole tiedossa lähiaikoina. Huoneiston pitäisi soveltua astmaatikolle eli siellä ei saa tupakoida eikä pitää lemmikkejä. Arvostamme mm. hyvää nettiyhteyttä sekä runsasta säilytystilaa. Tarve alkaen 1.7.2016-> . Vuokrausajankohdasta on mahdollisuus neuvotella.

Olemme savuttomia, siistejä, rauhallisia ja lemmikittömiä vuokralaisia. Luottotietomme ja vakuutuksemme ovat luonnollisesti kunnossa.

Mikäli teillä on tarjota edellä mainituilla ehdoilla vuokrahuoneisto, otattehan yhteyttä tietojen ja kuvien kera: nitema335@mail.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.