Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HELSINKI, aviopari hakee asuntoa!


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Petteri K, 30. Maaliskuuta 2016. :

Hei! Olen Petteri, 24-vuotias helsinkiläismies ja haen aviopuolisoni kanssa uutta vuokra-asuntoa Helsinki keskusta-alueelta. Asumme tällä hetkellä Kalliossa, mutta nykyisessä asunnossamme alkaa putkiremontti alle kk päästä, joten nyt on hyvä syy hakea isompaa asuntoa. Alueet kuten Kallio, Hakaniemi, Kaisaniemi, Ruoholahti, Töölö, Punavuori, Ullanlinna, Kaivopuisto... kiinnostavat meitä. Vuokra maksimissaan 900 euroa kk, koko yli 42 neliöä ja pystymme muuttamaan niin pian kuin mahdollista. Olemme molemmat siistejä miehiä ja pidämme ympäristöstämme ja muista hyvää huolta. Rakastamme vanhaa arkkitehtuuria, taidetta ja matkustamista, sekä molemmat olemme työssäkäyviä (+itse opiskelen).
Kiitos! Pistäkää viestiä sähköpostiin tai tekstaria kännykkään, ps: olemme sijainnin suhteen joustavia, niin kuin listasta voi huomata.
puh. 0505428892
email. petterikoskinen91@gmail.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.