Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HELSINKI: 3 MH kimppakämppä hakusessa


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Teemu Myllymäki, 31. Maaliskuuta 2016. :

Etsimme 3h + olohuone asuntoa kimppakämpäksi Kamppi, Kaisaniemi, Etu- ja Taka-Töölö, Meilahti, Munkkiniemi, Ruoholahti, Hakaniemi ja Sörnäinen akselilta 1.5.2016 alkaen. Vuokramaksimi 1900¤/kk.

Olemme kolme korkeakoulutettua ystävystä, jotka etsivät yhdessä vuokra-asuntoa. Patrik on valtiotieteiden maisteri, joka työskentelee tällä hetkellä YK:n palveluksessa Kööpenhaminassa mutta on muuttamassa työn perässä Helsinkiin. Janne on hiljattain valmistunut insinööri ja Teemu työskentelee tutkijana ja tohtorikoulutettavana Aalto-yliopistossa.

Olemme tasaisia tuloja saavia, fiksuja, luotettavia ja siistejä vuokralaisia. Emme tupakoi emmekä omista lemmikkejä. Luottotietomme ovat kunnossa, ja meistä jokaisella on mahdollisuus määrittää vuokrasopimuksessa henkilökohtaiset vuokrantakaajat.

Asuntohakemustamme saa jakaa.

teemu.edu@gmail.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.