Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Kaunis Kaksiö


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Anu, 03. Huhtikuuta 2016. :

Moikka!
Kaunis kaksiö Härmälässä.
Neljä kilomertin päässä Tampereen keskustasta kaupungin ulosmenoväylien läheisyydessä. Härmälän aluessa on palvelut kaupoista kouluun ja kirjastosta päiväkotiin ovat jo valmiina. Monipuolinen ostoskeskittymä löytyy läheltä Pirkkalan puolelta. Luonnonkaunis Härmälänsaari ja Arboretem on lahella. Tampereen keskustaan, TAYS, Pirkkala keskus ja lentoasema pääsee kaupungin busseilla.
Asunto on tilava ja valoisa. Tilavasta olohuoneesta käynti parvekkeelle. Talo on toisessa kerroksessa. Laatoitetussa kylpyhuoneessa on paikka ja liitäntä pesukoneelle. Kettiössä on liitäntä tiskikoneelle. WC on tehty putkiremontti ( Syyskuu 2015) ja se on melkein uusi.
Etsimme vuokralaiset, jotka ovat palkka töissä. Sopimuksen tarvi olla yhden vuoden ajan (vähintään). Tupakointi ei salittu, ei lemmikkieläimiä.
Näyttö sopimuksen mukaan.
puh : 0456682228


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.