Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

tampere yksio tai kaksio


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt markus, 25. Huhtikuuta 2016. :

etsin pidempi aikaista asuntoa tampereelta tai lahistolta. toivomuksena olisi iso yksio tai pieni kaksio. vuokra maksimissaan 600e kk.

taytan tana vuonna 29 vuotta ja olen toistaiseksi tyoton ja luottotiedoton. olen ihmisena rauhallinen ja omissa oloissa viihtyva, olen myos suht raitis ellei tupakin polttoa ja hyvin satunnaista alkoholin kayttoa lasketa.

pahimmista nuoruuden vouhotuksista olen paassyt yli ja osaan elaa ihmisiksi.tampereelle muuton syy on liian pitka valimatka poikaani, huono koulutuksen ja tyon saanti taallapain.

asun tallahetkella uudessakaupungissa ja en nae poikaani kuin muutaman kerran vuodessa ja tampereelle muutto pelastaisi minut talta jatkuvalta tuskalta.

vaikka olen tyoton niin vuokran maksu on taattu, olin yhteydessa sosiaalitoimeen ja he maksavat asumistuesta ylijaavan osan suoraan tilillesi joten vuokrat ei tule olemaan rastissa. vakuutan olevani kunnon ihminen ja hoidan asiat moitteettomasti.

yhteydenotot:
0417200780
mrksahonen@gmail.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.