Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HELSINKI Perhe etsii kaksiota/kolmiota


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Oona Svärd, 12. Toukokuuta 2016. :

Hei!

Meidän pieni perhe on muuttamassa Tampereelta Helsinkiin ja etsimme meille sopivaa kotia, kaksiota tai pientä kolmiota, kantakaupungista tai sen lähistöltä.

Toiveissa olisi löytää valoisa ja siisti asunto, jossa vuokra olisi enintään 1100e/kk. Lapsiystävällinen ympäristö (piha/puisto lähellä) on plussaa. Meille muutto olisi ihanteellinen loppukesästä, mutta Sen Oikean osuessa kohdalle, olemme valmiit muuttamaan vaikka heti!

Itse valmistun pian luokan- ja kuvataiteen opettajaksi, avomieheni on yrittäjä ja äänisuunnittelija. Syksyllä hän aloittaa töiden ohella elokuvaäänisuunnittelun maisteriopinnot Aalto-yliopistossa. Lisäksi perheeseemme kuuluu iloinen yksivuotias Leevi-poika.

Luottotiedot ovat kunnossa, emme tupakoi eikä meillä ole lemmikkejä. Jos haluat luotettavat ja mukavat vuokralaiset, ota yhteyttä, kerromme mielellämme itsestämme lisää.

Yhteystiedot,
Oona 0404123917
Juuso 0503744074


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.