Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Nainen etsii kotikoloa Länsi-Tampereelta. Mieluusti Tahmela-Pispala-Hyhky akselilta


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Assi , 21. Toukokuuta 2016. :

TAMPERE HUOMIO!

Paljon puuhasteleva naishenkilö etsii omaa kotikoloa Länsi-Tampereelta, ja mieluusti Tahmela-Pispala-Hyhky akselilta. Ihanteellinen koppi minulle ja vähäisille aarteilleni, olisi asuttava sauna/piharakennus tai omakotitalon yläkerta -tyyppinen ratkaisu. Kaikkea yksiöiden ja kellareiden väliltä saa ehdottaa. Tärkeää on kuitenkin oma rauha.

Luottotietoni ovat kunnossa. Käyn sekä koulussa, että töissä. Muutosta voi keskustella, mutta toivottava ajankohta olisi 1.7. Max vuokra 550e. Omistan kotivakuutuksen ja lemmikit puuttuvat.

Luonteeltani olen rauhallinen ja kiva etelä-karjalainen, sekä maailmankansalainen. Tulen hulppeasti toimeen mummojen, kissojen, koirien ja omanlaistensa ihmisten kanssa samassa pihapiirissä. Halvemman vuokran eteen paiskon mielelläni esim. pihahommia.

Muuta
-En etsi kesäkämppää
-Vesivessa ois jees

Saa jakaa niin pitkälle kuin puskaradio kantaa. Yhteydenotot numeroon 0504652335.

T. Assi Kerttu Sofia


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.