Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

TAMPERE 2-3h


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Juhani, 25. Toukokuuta 2016. :

Etsitään pitkäaikaista asuntoa Tampereelta.

Toiveina 2-3h, min. neliöt 45m2 ja vuokra mielellään alle 700e/kk.
Olemme 28- ja 31-vuotias pariskunta, jolta löytyy säännölliset tulot, luottotiedot ovat kunnossa sekä laaja kotivakuutus löytyy.
Meillä on n. 10-vuotias sekarotuinen koira, joka on tottunut myös kerrostaloelämään.

Toiveinamme on löytää pohjaratkaisulta järkevä asunto lähellä hyviä lenkkeilymaastoja. Hyvät kulkuyhteydet keskustaan ovat myös tärkeät.
Haaveissamme on löytää rivitalo- tai luhtitaloasunto, mutta myös kerrostaloasunto mukavalta alueelta olisi mieluisa ratkaisu.
Pohjakerrosten asunnot ja/tai oma piha ovat kiinnostuslistamme kärjessä, muuta plussaa myös pesukoneliitännästä, tiskikoneesta, saunasta ja mahdollisuudesta kahteen autopaikkaan.

Mieluisia alueita mm. Pyynikki-Pispala-Epilä-Rahola, Hatanpää-Koivistonkylä-Härmälä. Etsimme asuntoa rauhalliselta alueelta keskustan tuntumasta, josta myös mukava ajomatka työpaikalle Nokialle. Tämän vuoksi emme ole pääsääntöisesti kiinnostuneita katselemaan asuntoja Itä-Tampereelta. (mm. Linnainmaa, Kaukajärvi ja Hervanta ovat hakumme ulkopuolella)

Juhani ja Kati

juhani.s85@gmail.com
0445685977


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.