Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

TAMPERE: rivi- / luhtitalo 2-3h 1.7 alkaen


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Riina, 28. Toukokuuta 2016. :

Hei!

Tässä kirjoittaa 27-vuotias työssäkäyvä nainen ja vieressä istuu 34-vuotias merkonomiksi opiskeleva avomies sylissään sisäsiisti ja laiska aikuinen kissa. Etsimme Länsi-Tampereelta luhti- tai rivitaloasuntoa pitkäaikaiseksi kodiksi. Asunnon tarve 01.07.2016 eteenpäin, myöhäisempikin ajankohta sopii.

Etenkin Lamminpää, Tohloppi, Pispala, Epilä, Hyhky ja Lielahti lähialueineen kiinnostavat, mutta emme ole ehdottomia osoitteen suhteen.

Kokoa asunnolla saisi olla ainakin kaksion verran ja vuokraa kuluineen maksimissaan 740e/kk. Nykyinen asuntomme (3h+k) on meille turhan iso, ja yhden makuuhuoneen tilalle huolisimme esimerkiksi saunan tai vaatehuoneen, nämä eivät ole kuitenkaan ehdottomia.

Olemme tunnollisia ja maksukykyisiä vuokralaisia sekä rauhallisia naapureita (jollaisia arvostamme itsekin). Kerromme mielellämme itsestämme lisää ja pyydettäessä voin esittää todistuksen puhtaista luottotiedoistani.
Jos sinulla tai tutullasi on vapautumassa kuvaukseen osuva asunto, ota yhteyttä!

Keväisin terveisin:

Riina Autio
045 155 2569


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.