Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HELSINKI/ESPOO, etsin asuntoa 1.8.2016 alkaen


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Antti, 14. Kesäkuuta 2016. :

Moi!

Olen 25-vuotias mukava ja rauhallinen mies, joka arvostaa omaa tilaa ja omaa kotia. Sain työpaikan pääkaupunkiseudulta omalta alaltani elokuun puolivälistä alkaen. Työjakso on kestoltaan vuoden mittainen, joten olisi äärimmäisen hienoa löytää kiva asunto, jossa pystyisi asumaan koko vuoden tai ehkä pitempääkin. Töiden lisäksi pyrin saamaan opiskeluni loppuun, jotka ovat opinnäytetyötä vaille valmiit Joensuun Karelia-ammattikorkeakoulussa.

Asunto toiveena on yksiö tai ehkä myös huone mukavilla kämppäkavereilla. Asunto tulisi sijaita joko Helsingissä tai Espoossa hyvien ja helppojen yhteyksien päässä kumpaakin kaupunkiin. Parhaassa tapauksessa kämppään pääsisi muuttamaan elokuun alussa ja sen vuokra ei maksaisi omaisuuksia.

En polta, enkä ota mukaani lemmikkejä, vaikka eläimet ovatkin kivoja. Luottotiedot ovat kunnossa.

Joten jos pystyt auttamaan, niin otahan yhteyttä ja laita vaikka viestiä sähköpostiini (anttihenry @gmail.com) tai kännykkääni (050 9111512). Arvostaisin sitä kovasti! :)

Kesäisin terveisin,
Antti Ukkonen


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.