Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Etsitään Helsingistä asuntoa syksyksi


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt mira kotorinne, 15. Kesäkuuta 2016. :

Hei!

Etsin vuokra-asuntoa tai huonetta Helsingin kantakaupungin alueelta syksyksi n. ajalle 3.9-15-11, mutta lopetusjankohdan kanssa voin joustaa vaikka kuinka paljon. Toivesijainti olisi Kallio, mutta esimerkiksi punavuori, kruununhaka, sörnäinen ja kamppi ovat myös varteenotettavia vaihtoehtoja. Ainoana ehtona olisi, että asunto olisi ainakin pääpiirteittäin kalustettu.

Luottotietoni ovat täysin kunnossa ja aion tehdä töitä Helsingissä asuessani, mutta säästöjä löytyy myös sen verran, ettei vuokranmaksun kanssa tule ikinä ongelmia. Ammatiltani olen kokki.

Saksaan lähden jo tällä viikolla, joten paikanpäälle tuleminen onnistuu vain tämän viikon torstaina tai perjantaina. Minä itsen luotan, että asunto on hyvä, jos paljon kuvia näkee, mutta tiedän yleensä vuokranantajan haluavan tavata vuokralaisen, joten skypekin voisi toimia vaihtoehtona tässä.

Laitathan spostia!
mirakotorinne@gmail.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.